Tínčin zdravý biskupský chlebíček

  • 8 vejce
  • 8 polévkových lžic bio třinové panely
  • 2 hrsti rozinek
  • 4 polévkové lžíce kandovaného ovoce
  • 100 g nakrájené hořské čokolády
  • 100 g nasekaných vlašských ořechů
  • 8 polévkových lžic špaldové celozrnné mouky (dá se použít bezlepková mouka Schar)
  • 1 celý prášek do pečiva
  • 3 špetka soli
  • Zdravá čokoláda na polití. Recept zde

Bílky ušleháme na tuhý sníh, přídáme žloutky zašlehané s panelou, mouku a ostatní přísady. Zlehka promícháme abychom sníh nepoškodili. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme na 160 st cca 60 minut. Hlídáme špejlí. Chlebíček chutná celé rodině, tak snad bude chutnat i vám. Krásné vánoce 🙂